#

Vuodesta 2007 alkaen Gavkon Ltd. Rakentaa uusia laivoja, sekä korjaa, rekonstruoi ja uudistaa vanhoja. Kansainväliset telakat Suomesta, Ruotsista, Saksasta, Ranskasta, Espanjasta ja Venäjältä tekevät mielellään yhteistyötä meidän kanssamme ja aina tarjoavat meille edullisimmat olosuhteet.

 

Meidän merkittävin ero muista markkinaosapuolista on erittäin ammattitaitoinen johtoryhmä, joka pystyy toteuttamaan minkä tahansa, jopa kaikkein vaikeimman hankkeen. Juuri sen takia toimintansa alusta asti Gavkon Ltd.-yritys johtaa alusten rakentamisen koko prosessin ja vuodesta 2010 lähtien yritys on laajentanut toimintaansa muille markkinoille ja ruvennut suunnitella ja rakentaa hyvin kysyttyjä metallirakennelmia laivanrakennusta ja offshore-teollisuutta varten. Tuloksekkaan toiminnan vuosina Gavkon Ltd. on osallistunut yli 50 hankkeen toteuttamiseen. Uudet teknologiat, joita yritys käyttää sisustustöissä ja kaikissa hitsaustöissä, antavat mahdollisuutta saavuttaa parhaita tuloksia.

Gavkon Ltd.-yrityksen tarjoamien palvelujen korkea taso ja luotettavuus ovat pitkäaikaisen ja hedelmällisen yhteistyön tae jokaista asiakasta varten!